Totaalleverancier van audiovisuele producties

Een totaalpakket bieden op audiovisueel gebied. Licht, geluid én beeld in de hoogste kwaliteit. Van grote festivals tot zakelijke events en alles daar tussenin: MHB faciliteert het.

Aan elk evenement gaat een grondige voorbereiding vooraf. Stappenplannen, checklisten, ontwerpen en ideeën. MHB Event Facilities ziet er op toe dat al deze fases samen met de klant doorlopen worden. Tot en met de uitvoering aan toe.

De ervaren en gekwalificeerde medewerkers van MHB denken mee in het gehele proces om zo een zo goed mogelijke audiovisuele productie te verzorgen. Beeld, licht en geluid perfect laten aansluiten bij het event: daar is het bedrijf goed in. Niet voor niets is het uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op audiovisueel gebied in Nederland

MHB hecht daarbij grote waarde aan goed contact met de klanten. In samenspraak en samenwerking tot een geslaagd evenement of festival komen zodat zowel bezoekers als organisatie tevreden naar huis gaan.

Neem vrijblijvend contact op.

Elke event is uniek en vereist een andere aanpak. Graag gaan we met je in gesprek om je de juiste inspiratie te geven voor jou evenement. De koffie staat klaar!

neem contact op
of bel ons
0515-820902