Welcome to the Village

Welcome to the Village is een jaarlijks terugkerend festival op de Groene Ster in Leeuwarden. Deze unieke locatie maakt het tot een ware beleving om op dit festival te zijn. Het festival staat voor vier dagen feest, maar gaat er ook over hoe de wereld er over vijf of misschien wel vijftig jaar uitziet. Op het festival wordt veel met lokale bedrijven gewerkt. MHB Event Facilities is totaalleverancier van alle audiovisuele techniek op het festival.

Muziek, theater, dans, innovatie, kunst & design

Naast muziek is er op Welcome to the Village veel ruimte voor theater, dans, innovatie, kunst en design. MHB was erbij om het festival technisch te ondersteunen. Maar liefst dertien locaties worden op het evenement ondersteunt, van hoofdpodium tot zwevende setjes die over het hele terrein werden ingezet bij diverse momenten waarbij audio, video of licht nodig was.

Uitvoering

De twee hoofdpodia en diverse kleinere podia bieden plaats aan diverse acts uit binnen en buitenland. Naast het audiovisuele aspect bij deze podia waren er diverse experimentele acts. Aan MHB de taak om mee te denken over de technische invulling van deze voorstellingen. Maanden lange voorbereidingen, plannen en ontwerpen van bijvoorbeeld stagedesign resulteerde in een prachtig eindresultaat.

Foto credits: Ruben van Vliet | Hans Jellema

Bovenstaande video is de officiële trailer voor Welcome To The Village 2018, Sinds 2017 is MHB Event Facilities de hoofdleverancier van audiovisuele techniek.

Terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact op.

Elke event is uniek en vereist een andere aanpak. Graag gaan we met je in gesprek om je de juiste inspiratie te geven voor jou evenement. De koffie staat klaar!

neem contact op
of bel ons
0515-820902