Opening Movacolor B.V.

Movacolor is de eerste keuze van kunststoffenproducenten wereldwijd die perfectie nastreven op het gebied van spuitgieten en extrusie. De leidende positie van Movacolor op het gebied van doseertechnologie is te danken aan meer dan twintig jaar partnerschappen met kunststoffenproducenten. Door de groei van het bedrijf is er een nieuw pand gerealiseerd aan de A7 te Sneek. MHB Event Facilities mocht in opdracht van Van der Meulen Business Events de audiovisuele techniek verzorgen tijdens de opening.

Plenaire opening in magazijn

In het magazijn was het plenaire gedeelte van het openingsprogramma. Omdat er enkele uren voorafgaand aan het evenement nog gewerkt werd in het magazijn moest er in een kort tijdsbestek opgebouwd worden. De wens van de opdrachtgever was, om het karakter van het magazijn overeind te houden en toch een feestelijke sfeer te creëren.

Uitvoering

Bij het plenaire gedeelte was een zeer korte tijd om de schermen te plaatsen. Daarom is een dag voorafgaand aan het event alles al geplaatst op mobiele onderstellen. Zo kon er op de dag van het event in een zeer korte tijd alles gereed worden gemaakt. Twee grote 75 inch schermen zorgden voor een haarscherp beeld tijdens de presentaties. in combinatie met een hoog kwaliteit audiosysteem en sfeervolle accuspots zorgde dit voor een sfeervol plaatje. Tapijttegels in de juiste kleur zorgden voor een warme sfeer zonder aantasting van het karakter van het magazijn. Buiten het pand was de officiële openingshandeling. De dansact werd ondersteund door audio en de openingshandeling door confetti en CO2 jets.

MHB Event Facilities verzorgde naast de audiovisuele techniek ook de bovenstaande aftermovie van het event.

Terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact op.

Elke event is uniek en vereist een andere aanpak. Graag gaan we met je in gesprek om je de juiste inspiratie te geven voor jou evenement. De koffie staat klaar!

neem contact op
of bel ons
0515-820902