Opening tentoonstelling Rembrandt & Saskia

Terug naar de zeventiende eeuw met Rembrandt en Saskia. Het Fries Museum laat vanaf november 2018 meer dan 250 voorwerpen en 23 werken van de oerhollandse meester zien.
Nadat MHB de opening van eerdere tentoonstellingen zoals die van Mata Hari, Alma Tadema en Escher al deed, kreeg MHB ook de kans om deze opening tot een groot succes te maken

Opening en sfeer

Naast een gezamenlijke opening door verschillende sprekers, was MHB in samenwerking met een decoratiepartner verantwoordelijk voor de aankleding en aanlichting van het museum aan zowel de binnen- als de buitenkant van het museum. Na de opening draaide de DJ tijdens het feest.

Uitvoering

Voor de audio tijdens de opening is gebruik gemaakt van het RCF HDL-6A line array systeem. De kleine stralingshoek hoek van dit systeem zorgt dat het goed te richten is.
Ook werd tijdens de opening een van de Panasonic AW-HN130KE dome camera’s ingezet. De dome camera werd toegepast om de sprekers goed zichtbaar op de delayschermen te tonen. Hierdoor konden de mensen achterin goed zien wie er sprak.

Aan de Voorkant  van het pand werden er acht CLF Ares Ledwashes geplaatst. Deze zorgden voor een egale aanlichting van de voorzijde van het pand. Hierdoor kwam men bij het aanlopen al in de sfeer die binnen werd doorgezet.

Foto credits: Ruben van Vliet

In bovenstaande video kunt u een impressie krijgen van de opening.

Terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact op.

Elke event is uniek en vereist een andere aanpak. Graag gaan we met je in gesprek om je de juiste inspiratie te geven voor jou evenement. De koffie staat klaar!

neem contact op
of bel ons
0515-820902