Event NDC Mediagroep in decor Stormruiter

Dit corporate event van NDC werd in het decor van “De Stromruiter” in het WTC te Leeuwarden gehouden.

Bijzondere locatie

Het bijzondere van deze opdracht was de locatie. Midden in het decor van de fantastische show “De Stormruiter” werd een podium en twee ledschermen opgebouwd voor een corporate event van NDC.

Uitvoering

Bij dit evenement werd er gebruik gemaakt van het RCF HDL-6 audiosysteem. Dit compacte line-array heeft er samen met het Shure Axient zendersysteem voor gezorgd dat alles perfect verstaanbaar was. Door het inzetten van de door MHB ontwikkelde regieset gaat de opbouw een stuk sneller dan voorheen. In deze regieset zit een vaste opstelling van een videomixer, een audiomixer en twee vaste Apple Minimac computers voorzien van alle noodzakelijke software voor presentaties. Voor de weergave van de presentaties werden er twee mobiele LEDschermen in het decor gereden. Deze mobiles hebben een pixelafstand van slechts 4.8mm. Hierdoor is het LEDscherm zeer goed leesbaar en dus goed geschikt voor teksten.

.

.

 

Terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact op.

Elke event is uniek en vereist een andere aanpak. Graag gaan we met je in gesprek om je de juiste inspiratie te geven voor jou evenement. De koffie staat klaar!

neem contact op
of bel ons
0515-820902