Symposium Symphony of Soils

Bij Ecostyle op het Ecomunity Park in Oosterwolde heeft het eerste Symposium Symphony of Soils plaatsgevonden. Het programma omvatte presentaties van toonaangevende bodemexperts. Zij gaven hun visie op de bodem en lieten zien dat het anders moet en hoe het anders kan. In de middag waren er bodembeleefsessies waarin ze letterlijk de bodem ingaan en concrete handvatten werden aangereikt. Daarnaast waren er workshops waarin de nieuwste ontwikkelingen werden getoond en ervaringen gedeeld. MHB Event Facilities verzorgde de techniek voor zowel het plenaire gedeelde als de workshopruimtes.

Congres in een magazijn

De opdracht was helder. Het congres werd georganiseerd in een magazijn van Ecostyle. Deze ruimte hoefde niet omgetoverd te worden tot een “cleane” congresruimte maar juist de elementen en puurheid van het magazijn moest duidelijk naar voren komen. De workshopruimtes zo gefaciliteerd dat de techniek ondersteund en niet de overhand heeft in de presentatie. Hoog niveau maar niet over de top.

Uitvoering

Bij een dergelijk congres is de verstaanbaarheid van audio erg belangrijk. In deze setting is gekozen voor een HDL-6  line array systeem ondersteund door een viertal 12 inch subwoofers om het audio bij de video’s meer body te geven. Door een dergelijk systeem te gebruiken is het overal in de zaal zeer goed verstaanbaar maar hoeft het geluidssysteem niet heel luid te staan. Deze PA in combinatie met kwalitatief hoogwaardige DPA headsets  en een Shure Axient zendersysteem zorgen voor het gewenste niveau.  De ruimte leende zicht uitstekend voor een doorzicht-projectie, de projector staat zo niet in het zicht van het publiek maar achter het scherm. De spreker is uitgelicht met theaterspots en de ruimte sfeervol met een aantal ledspots.

Bovenstaande aftermovie geeft een goed beeld van het kleurrijke event. Zowel de registratie als aftermovie is ook verzorgt door MHB Event Facilities.

Blij dat we samengewerkt hebben met MHB, ze gaven ons de juiste adviezen en het personeel op locatie was zeer flexibel ingesteld!

Martin Wijnia - Van Hall Larenstein
Terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact op.

Elke event is uniek en vereist een andere aanpak. Graag gaan we met je in gesprek om je de juiste inspiratie te geven voor jou evenement. De koffie staat klaar!

neem contact op
of bel ons
0515-820902