Corporate Fashion Awards

De Corporate Fashion Award is dé award uitreiking voor bedrijfskleding. Het is een tweejaarlijkse event waar inmiddels vele bekende en onbekende Nederlandse bedrijven de felbegeerde en prestigieuze award in ontvangst hebben genomen. MHB Event facilities was dit jaar verantwoordelijk voor alle audiovisuele techniek en stagedesign.

De show

Het event bestond uit een circular experience waar deelnemers kennis met elkaar en de materialen in het proces konden maken. Hierna was er een modeshow waarbij de genomineerden hun bedrijfskleding konden tonen. Uiteindelijk beslist de jury welk bedrijf de award wint. De presentatie van de show was in handen van Karin Bloemen.

Uitvoering

Voor de uitvoering van de show is er veel licht gebruikt. Bij een modeshow gaat het erom dat het publiek en de pers een juiste weergave krijgt van de materialen en kleuren. Om dit te bereiken is er lichtplan ontwikkeld die aansluit bij deze wensen en ingepast op de locatie. Ook is er witte pipe en drape, die MHB sinds kort in de verhuur heeft ingezet op zowel de catwalk als bij de Circular experience.

Voor de audio werd gebruik gemaakt van het RCF HDL 6A systeem. Met in totaal twaalf kastjes kon de HDL-6 in combinatie met het Shure Axient zendersysteem de verstaanbaarheid perfect weergeven.

Aan de achterkant van de catwalk werd het 4.8mm ledscherm ingezet. Dit scherm heeft door zijn kleine pixelafstand een perfecte leesbaarheid van teksten en geeft films en foto’s perfect weer.

Foto credits: Jordy Brada

Bovenstaand een compilatie van het zeer geslaagde event in het Hulstkamp gebouw te Rotterdam.
Terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact op.

Elke event is uniek en vereist een andere aanpak. Graag gaan we met je in gesprek om je de juiste inspiratie te geven voor jou evenement. De koffie staat klaar!

neem contact op
of bel ons
0515-820902