Beurspresentatie Agrifac op Agritechnica

Agritechnica is de grootste beurs ter wereld op het gebied van agrarische machines en onderdelen. Ondernemers van over de hele wereld komen bijeen om hun producten te tonen, variërend van de nieuwste innovatieve ontwikkelingen op het gebied van agrarische engineering tot landbouw en beplanting. Deze beurs vindt eens per twee jaar plaats in het Duitse Hannover. Agrifac is een fabrikant van innovatieve veldspuitmachines voor de landbouwsector.

Geen fysieke machines

Voor het eerst in de historie van Agrifac werd er bewust gekozen om geen machines te plaatsen op de beurs. Een gewaagde stap die goed uitgepakt is. Voor ons als audiovisueel partner en mede ontwikkelaar van de stand gaf dit een uitdaging om zonder de fysieke machines toch de klantbeleving te creëren die gewenst is. Een nieuw concept en hiermee ook een unieke stand op de 40 hectare grote beurs te Hannover.

Uitvoering 

Een beursstand met karakter, acht ledschermen van formaat samen met een grote 4D bioscoop zorgden voor spectaculaire stand. Op elke hoek van de stand hing een groot ledscherm in een kubus frame, aan de binnenkant waren de kubussen voorzien van een banner en onderin voorzien een wit “plafond”: met een spot om de special uit te lichten onder de kubus. Midden op de stand is door MHB een 4D bioscoop gerealiseerd. Gasten konden een 3D bril opzetten en vervolgens  plaats nemen in de bioscoop. In de zittingen (stoelen van spuitmachines) waren trilmotoren geplaatst, en bij het overkomen van de spuitlans werden de bezoekers nat geneveld door een nevelmachine. Na afloop ging het scherm automatisch omhoog en verscheen er een bar waar er een drankje genuttigd kon worden.

Deze beursstand is een goed voorbeeld van de werkwijze van MHB. Samen met de klant wordt gezocht naar de juiste oplossingen. Uitdagingen worden niet uit de weg gegaan om zo het juiste resultaat te krijgen. In deze hal sprong de stand er uit door onder andere de zwarte stoere trussconstructie en de grote interactieve ledschermen.

Terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact op.

Elke event is uniek en vereist een andere aanpak. Graag gaan we met je in gesprek om je de juiste inspiratie te geven voor jou evenement. De koffie staat klaar!

neem contact op
of bel ons
0515-820902