Terugblik 2018

MHB is volop in ontwikkeling en al weer druk bezig met de events van 2019. Een aantal mooie producties staan er weer aan te komen, samen met een aantal nieuwe innovatieve producten.  Eerst blikken wij nog terug op het jaar 2018, een bijzonder jaar voor MHB.

Leeuwarden-Fryslân 2018 Culturele Hoofdstad van Europa

Na een aanloopperiode van 7 jaar en een intensieve voorbereidingsperiode van 2 jaar was het in januari 2018 zover. MHB is vanaf het begin al betrokken bij het Culturele Hoofdstad project en is uiteindelijk sponsor en preferred supplier geworden. Er lag een uitdaging voor MHB, waar er normaliter gewerkt werd met een bezetting van gemiddeld 15 FTE veranderde dit sommige weken naar ruim 50 FTE. Na afloop kan MHB met trots terug kijken op een prachtig jaar met geslaagde producties.

Events

Een groot aantal events werden gefaciliteerd met audiovisuele techniek waaronder de Stormruiter, Marijke Moui, Lan Fan Taal, At The Watergate, De Reuzen van Royal de Luxe, 11 fountains, Lud fan de Middelsee en Lost in The Greenhouse. Naast de Culturele Hoofdstad producties zijn er ook tal van andere producties gefaciliteerd zoals de Corporate Fashion Award, Welcome To The Village en De Zilverenbal, Hieronder de officiële aftermovie van CH2018 met een aantal foto’s van verschillende projecten.

 

Terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact op.

Elke event is uniek en vereist een andere aanpak. Graag gaan we met je in gesprek om je de juiste inspiratie te geven voor jou evenement. De koffie staat klaar!

neem contact op
of bel ons
0515-820902