Aanschaf Panasonic PT-RZ21K

MHB Event Facilities was als “preferred supplier” veel betrokken bij grote evenementen tijdens Culturele Hoofdstad 2018. Een van die langlopende grote projecten was Lân Fan Taal op de Oldehove. Bij dit project werd het symbool van Leeuwarden gebruikt als decor om op te projecteren. Hierbij werd gebruik gemaakt van vier speciaal voor dit project aangeschafte projectoren van Panasonic. Deze projectoren met een opbrengst van 21.000 lumen per stuk maakten het mogelijk om haarscherp beelden te projecteren vanuit een cabine aan de achterkant van het plein.

De 3-chip DLP-laserprojectoren kunnen worden gebruikt voor diverse vormen van videomapping en widescreen-projecties. De PT-RZ21K is meest compacte en lichtgewicht projector in de hoge helderheidsklasse en hij is de kleinste van alle projectoren in de 20.000 lumen klasse. Met een gewicht van maar 49 kg is hij ook extreem licht en gebruiksvriendelijk en dus perfect om te verhuren of op een podium te gebruiken.

Specificaties Panasonic PT-RZ21K:

  • Lichtbron: Laser Diode
  • Lichtopbrengst: 21.000 ANSI Lumen
  • Resolutie: 1920 x 1200
  • Standaard inclusief vliegframe geleverd

Ingezet bij:

Videomapping Lan Fan Taal

Terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact op.

Elke event is uniek en vereist een andere aanpak. Graag gaan we met je in gesprek om je de juiste inspiratie te geven voor jou evenement. De koffie staat klaar!

neem contact op
of bel ons
0515-820902