Event Summit 2019

Op 31 januari 2019 is MHB Event Facilities aanwezig op de Event Summit 2019. EventSummit is het grootste ééndaagse platform voor de gehele evenementenindustrie: 600+ exposanten, 6.500 bezoekers en seminars met 30 sprekers.  MHB Event Facilities is te vinden op het festivalplein, stand 4.03.18. Bij de entree plaatst MHB in opdracht van de organisatie een mobiel ledscherm van 10m2. Het event zal plaatsvinden in de Ahoy te Rotterdam.

Innoveren | Informeren | Inspireren

De 13.500 m2 beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema’s en ‘Straten’, waarin de stands uniform en identiek zijn opgebouwd. Herkenbaar door een groot doek met daarop de bedrijfspresentatie. Klein en vernieuwend wordt zo niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd. Waar je bij andere beurzen kan blijven hangen in de bar van een ‘grote’ standhouder, kun je je op EventSummit heel effectief oriënteren. Het verhaal van de standhouder telt!

Tickets?

Gaat u op 31 januari Event Summit bezoeken dan zien wij u graag, u kunt ons vinden op stand 4.03.18. U kunt zich aanmelden voor tickets via info@mhbeventfacilities.nl.

Terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact op.

Elke event is uniek en vereist een andere aanpak. Graag gaan we met je in gesprek om je de juiste inspiratie te geven voor jou evenement. De koffie staat klaar!

neem contact op
of bel ons
0515-820902